• Pasante-Cooling-vreauprezervative-Romania-pasante-romania
  • Pasante-Cooling-vreauprezervative-Romania-pasante-romania

Pasante Cooling

1.60 lei

Disponibil pentru precomandă

Compare

Pasante Cooling

Diametru la bază: 52mm – Lungime: 190 mm – Grosime: 70 microni

Pasante Cooling Sensation – Acest sortiment de prezervative au striații și sunt lubrifiate cu un lubrifiant special ce oferă o senzație pe care nu ați mai simțit-o niciodata. Acest lubrifiant este unul răcoros, dar in același timp oferă clipe senzuale.

Prezervativele Pasante Sensation Cooling sunt proiectate cu nervuri ridicate și acoperite într-un lubrifiant special cu efect de răcire pentru a crește intensitatea plăcerii sexuale pentru ambii parteneri. S-ar putea crede că efectul răcirii celor mai intime zone ar interfera cu căldura naturală pe care toți o caută. Dar efectele sunt exact opusul! Aceasta este o sensibilitate îmbunătățită la nivelul maxim.

Fabricate din latex natural de înaltă calitate, fiecare prezervativ este marcat Kite, certificată CE și 100% testată electronic pentru siguranță totală. Lubrifiantul folosit in creare acestui prezervativ este pe bazată de apă, deci nu devine lipicioas și se spală imediat. Dacă alegeți o lubrifiere suplimentară, acest prezervativ funcționează cel mai bine cu lubrifianți pe bază de apă.

Acest tip de prezervativ se potrivește pentru sex oral, vaginal sau anal. Dacă tu și partenerul tău dorești să mergi pe drumul final, dar nu pleci niciodată acasă, acesta este biletul tău pentru senzualitate extremă.

Comanda prezervative ieftine din sortimentul Pasante Cooling direct din magazinul nostru online.

Prețul afișat este pentru o singură bucată.

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid. Condițiile de retur le găsiți aici.

Sunt achiziționate din Uniunea Europeană și sunt vărsate (la bucată). Dețin certificat de calitate ISO 4074:2002.
Expiră în 2021-2022.
Toate prezervativele sunt testate electronic pentru siguranța dumneavoastră.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Pasante Cooling”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X