• pasante-extra-black
  • pasante-extra-safe

Pasante Extra Safe

1.40 lei

Prezervativele Pasante Extra sunt cu până la 30% mai groase decat prezervativele obișnuite și lubrifiate suplimentar. Dacă pentru dumneavoastră siguranța este o prioritate, atunci prezervativele Extra Safe sunt perfecte.

Disponibil pentru precomandă

Compare

Pasante Extra Safe

Diametru la bază: 54 mm – Lungime: 180 mm – Grosime: 95 microni

Dacă pentru dumneavoastră siguranța este o prioritate, atunci prezervativele Extra Safe sunt perfecte. Acestea sunt mai groase și sunt lubrifiate suplimentar astfel încât să puteți fi cât mai sigur. La 100 microni, aceste prezervative sunt cele mai groase disponibile pe piață și substanțial mai groase decât prezervativele obișnuite, care sunt de obicei doar 70 de microni. Pasante Extra Safe sunt acoperite, de asemenea, cu un lubrifiant suplimentar non-spermicid care ajută la protejarea integrității prezervativului.

Surplusul de lubrifiant inclus pe aceste prezervative oferă o protecție mai bună împotriva ruperii – dar pentru o siguranță maximă vă sugerăm să alegeți un produs suplimentar de lubrifiere din gama noastră extinsă. Folosirea mai multor lubrifianți ajută prezervativul să alunece ușor, făcând mai puțin probabil să se rupă și sensibilizând în continuare, oferindu-vă o experiență mai bună.

În ciuda faptului că sunt mai groase decât prezervativele obișnuite, prezervativele Pasante Extra Safe sunt transparente și au dimensiuni normale de lungime de 180 mm și lățime de 54 mm. Ele sunt drepte, cu rezervor in capăt care le ușurează folosirea.

Acestea au fost testate atât electronic cât și dermatologic pentru întreaga dumneavoastră pace a minții. La fel ca multe dintre prezervativele noastre, Pasante Extra Safe poartă atât marcajele Kite cât și CE care garantează că au trecut un program riguros de testare.

Termen de valabilitate: 2020-2022.

Prețul afișat este pentru o singură bucată.

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid sau 1-5 zile prin Poșta Română. Condițiile de retur le găsiți aici.

Sunt achiziționate din Marea Britanie și sunt vărsate (la bucată). Dețin certificat de calitate ISO 4074:2002.
Expiră în 2021.
Toate prezervativele sunt testate electronic pentru siguranța dumneavoastră.

Pentru caracteristici detaliate ale acestui sortiment, urmăriți videoclipul de mai jos

2 recenzii pentru Pasante Extra Safe

  1. :

    Nu aveam incredere sa comand, dar s-au dovedita fi foarte bune. Le inlocuiesc perfect pe cele albastre Extra Durex.
    Recomand!

  2. :

    ok. f bun pretul

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X