• Pasante-Warming-vreauprezervative-Romania-pasante-romania

Pasante Warming

1.60 lei

Disponibil pentru precomandă

Compare

Pasante Warming

Diametru la bază: 52mm – Lungime: 190 mm – Grosime: 70 microni

Sortimentul Pasante Warming este cu nervuri (striații) și acoperit cu un lubrifiant special care oferă o senzație de incălzire pentru a crește intensitatea plăcerii sexuale.

Tu si partenerul tau veti aprecia aceste prezervative speciale daca este vara sau iarna. Nu trebuie să fie rece afară pentru a vă permite să adăugați mai multe sizzle la experiența sexuală. Prezervativele încălzite de la Pasante sunt proiectate cu nervuri ridicate și acoperite cu un lubrifiant special, cu un efect de încălzire pentru a crește intensitatea plăcerii sexuale pentru ambii parteneri.

Fabricate din latex natural de înaltă calitate, fiecare prezervativ este marcat Kite, certificată CE și 100% testată electronic pentru siguranță totală. Lubrifiantul folosit in creare acestui prezervativ este pe bazată de apă, deci nu devine lipicioas și se spală imediat. Dacă alegeți o lubrifiere suplimentară, acest prezervativ funcționează cel mai bine cu lubrifianți pe bază de apă.

Acest tip de prezervativ se potrivește pentru sex oral, vaginal sau anal. Dacă tu și partenerul tău dorești să mergi pe drumul final, dar nu pleci niciodată acasă, acesta este biletul tău pentru senzualitate extremă.

Comanda prezervative ieftine din sortimentul Pasante Warming direct din magazinul nostru online.

Prețul afișat este pentru o singură bucată.

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid sau 1-5 zile prin Poșta Română. Condițiile de retur le găsiți aici.

Sunt achiziționate din Uniunea Europeană și sunt vărsate (la bucată). Dețin certificat de calitate ISO 4074:2002.
Expiră în 2021-2022.
Toate prezervativele sunt testate electronic pentru siguranța dumneavoastră.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Pasante Warming”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X