Returnarea produselor

Returnarea produselor

Prezervativele comercializate de VreauPrezervative.ro sunt achiziționate de la distribuitori din Uniunea Europeană. Diferențele evidente sunt cele ale ambalajului, precum și câteva diferențe de denumire. În cazul în care v-ați răzgândit în privința comenzii puteți opta pentru returnarea produselor în maximum 14 zile din momentul primirii coletului.

POLITICA DE RETUR

Dacă ești nemulțumit de produsele cumpărate de pe VreauPrezervative.ro și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în 14 zile, conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Cheltuielile de transport revin clientului în cazul returnării produselor, excepție fac retururile din vina profesionistului (produs defect sau diferit de cel din fotografie sau descriere).

Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță. Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.vreauprezervative.ro. Clientul are dreptul de a denunță unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Banii inapoi – fara invocarea unui motiv

Dacă returnați pachetul cu peste 90% din produse neutilizate veți primi contravaloarea totală a comenzii inapoi. În caz contrar veți primi despăgubirea doar pentru produsele returnate. Comenzile achitate prin card bancar vor fi rambursate pe același card care a fost folosit inițial. Procesul de ramburs poate dura între 1 și 30 de zile conform regulilor interne ale băncii emitente a cardului.

Comenzile efectuate pe site-ul nostru pot fi anulate dacă comanda nu a fost finalizată, implicit coletul nu a fost expediat. Comenzile achitate prin card bancar și anulate ulterior vor fi rambursate pe același card care a fost folosit inițial. Procesul de ramburs poate dura între 1 și 30 de zile conform regulilor interne ale băncii emitente a cardului.

Pentru detaliile privind returnarea produselor sau pentru orice altă sugestie/reclamație folosiți rubrica de contact. Orice reclamație justificată va fi rezolvată în favoarea dumneavoastră.