• durex-extra-safe-condoms
  • Durex_Extra_Safe_condoms_144_piece
  • 11.jpg~original
  • durex-extra-safe-condoms

Durex Extra Safe

1.50 lei

SKU: EXTRASAFE Categorie:

Prezervative Durex Extra Safe – albastre.

Stoc epuizat

Compare

Durex Extra Safe

Prezervativul Extra Safe este din latex puţin mai gros, lubrifiat suplimentar, pentru cei care vor să fie absolut siguri. Doar pentru că vreți să stați fără griji, nu înseamnă că vreți să sacrificați confortul – iar cu Extra Safe nu trebuie să faceţi acest sacrificiu.

Prezervativele Nr.1 in lume. Cu peste 80 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi.

Calitate Durex. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara griji.

Miros placut. Modul special in care noi fabricam prezervativele garanteaza mirosul placut.

Forma Easy-On. Special concepute pentru tine, prezervativele Durex Easy-On sunt modelate pentru a fi mai usor de pus si mai confortabil de purtat.

Prezervativele Durex Sensi-Fit sunt concepute pentru a fi ultra-subtiri acolo unde este cea mai mare nevoie, pentru o sensibilitate crescuta. (Sensibilitate crescuta acolo unde aveti nevoie cel mai mult.)

 

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid sau 1-5 zile prin Poșta Română. Condițiile de retur le găsiți aici.

Sunt achiziționate din Marea Britanie și sunt vărsate (la bucată). Dețin certificat de calitate ISO 4074:2002.
Expiră în 2021.
Toate prezervativele sunt testate electronic pentru siguranța dumneavoastră.

Lățime

56mm

Lungime

184mm

1 recenzie pentru Durex Extra Safe

  1. :

    Un pic mai groase dar e ok…nota 5

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X