• prezervativ-pasante-tropical
  • Pasante-Tropical-ananas-mango-cocos-2
  • Pasante-Tropical-prezervative-cu-arome
  • pasante-tropical-arome-diferite-colorate

Pasante Tropical

1.60 lei

Aromă de Mango, Ananas și Cocos.

Disponibil pentru precomandă

Compare

Prezervative Pasante Tropical

Diametru la bază: 53 mm – Lungime: 190 mm – Grosime: 70 microni

Prezervativele Pasante Tropical sunt disponibile in trei sortimente diferite, Mango, Ananas sau Cocos. Nu mai e nevoie să pleci în vacanță în una din insulele tropicale, pentru a simți placerile fructelor exotice. Tot ce ai nevoie sunt câteva băuturi de rum și starea de spirit va fi setată.

Pasante este una din marcile mari ce fabrică prezervative confortabile și sigure. Când tu și partenerul tău cauți prezervative colorate, parfumate și aromate, dar ceea ce găsiți pe piață este ceva absolut neobișnuit, atunci prezervativele Pasante cu aromă tropicală vor aduce acea dorință de distracție pe care o cauți. În timp ce prezervativele obișnuite oferă puțin capriciu, Pasante nu sacrifica calitatea, fiabilitatea sau sensibilitatea sporită.

Prezervativele Pasante Tropical au dimensiuni normale, cu o grosime de 0,065. Fabricate din latex natural de înaltă calitate, ele sunt lubrifiate cu un lubrifiant non-spermicid. Fiecare prezervativ deține marca britanică Kite, certificată CE și 100% testată electronic pentru siguranță și încredere. Cunoscut pentru inovație și servicii, Pasante s-a stabilit ferm în calitate de brand.

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid sau 1-5 zile prin Poșta Română. Condițiile de retur le găsiți aici.

Sunt achiziționate din Uniunea Europeană și sunt vărsate (la bucată). Dețin certificat de calitate ISO 4074:2002.
Expiră în 2021.
Toate prezervativele sunt testate electronic pentru siguranța dumneavoastră.

Pentru caracteristici detaliate ale acestui sortiment, urmăriți videoclipul de mai jos

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Pasante Tropical”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X