• pasante-king-size-un-prezervativ
  • prezervative-pasante-king-size-dimensiuni
  • pasante-king-size-mai-multe-bucati

Pasante King Size

1.60 lei

Disponibil pentru precomandă

Compare

Prezervative Pasante King Size

Diametru la bază: 60 mm – Lungime: 205 mm – Grosime: 70 microni

Pasante sunt unul din marii producători de prezervative, oferind mai multe forme, dimensiuni și stiluri decât orice alt brand de pe tot globul. Prezervativele Pasante King Size sunt concepute pentru bărbați cu un penis mai mare, oferind protecție completă cu cameră suplimentară pentru confort total.

Atât de mulți bărbați continuă să cumpere prezervative de dimensiuni normale, chiar și atunci când se simt inconfortabil de strans. Purtarea prezervativului greșit poate fi riscantă; prezervativul se poate rupe sau aluneca în timpul sexului, lăsându-vă riscul de a prinde o infecție. Prezervativele prea stranse pot cauza o pierdere a sensibilității și pot face dificilă atingerea unui punct culminant. Prezervativele Pasante King Size oferă soluția ideală în cazul în care mărimea a fost o problemă în trecut. Măsurând o lățime de 60 mm, ele sunt cu 6-8 mm mai mari în circumferință decât un prezervativ obișnuit, ideal pentru penisul mai larg.

De asemenea, oferă bărbaților mai mari o lungime suplimentară, măsurând 200 mm mai degrabă decât standardul de 180 mm – 185 mm. Această cameră suplimentară face ca prezervativul să se simtă mai confortabil și vă asigură că aveți o plăcere maximă în timpul sexului.

Aceste prezervative sunt transparente și prezintă un lubrifiant fără spermicide. Cu toate acestea, sugerăm să cumpărați un lubrifiant suplimentar pentru o excitare suplimentară și să minimalizați șansele de rupere a prezervativelor. Utilizați lubrifiant pe partea exterioară a prezervativului pentru acțiunea de alunecare netedă și matasoasă.

Prezervativele Pasante King Size au o formă dreaptă, făcându-le ușor de aplicat. Testate din punct de vedere dermatologic și electronic, au trecut teste riguroase de siguranță care le-au câștigat marcajele Kite și CE esențiale.

Prețul afișat este pentru o singură bucată.

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid sau 1-5 zile prin Poșta Română. Condițiile de retur le găsiți aici.

Sunt achiziționate din Uniunea Europeană și sunt vărsate (la bucată). Dețin certificat de calitate ISO 4074:2002.
Expiră în 2020-2022.
Toate prezervativele sunt testate electronic pentru siguranța dumneavoastră.

Pentru caracteristici detaliate ale acestui sortiment, urmăriți videoclipul de mai jos

1 recenzie pentru Pasante King Size

  1. (client verificat):

    Calitate buna, material subtire si comod. Recomand cu incredere!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X