• durex-real-feel-50ml-lubrifiant-prezervativenet

Lubrifiant Durex Play Real Feel – 50ml

28.00 lei

Durex Real Feel Gel & Lubrifiant oferă o experiență mai naturală pentru dvs. și partenerul dvs. Acest produs este pe baza siliconică și nu se usucă ușor, astfel încât doar o cantitate mică este suficientă pentru a vă ajuta să vă simțiți aproape și natural, astfel încât conexiunea dvs. este și mai plăcută.

Stoc epuizat

Compare

Durex Real Feel – 50ml

Durex Real Feel Gel & Lubrifiant oferă o experiență mai naturală pentru dvs. și partenerul dvs.
Acest produs este pe baza siliconică și nu se usucă ușor, astfel încât doar o cantitate mică este suficientă pentru a vă ajuta să vă simțiți aproape și natural, astfel încât conexiunea dvs. este și mai plăcută. Lubrifianții Durex pot ușura uscarea vaginală și disconfortul intim, creând în același timp o experiență senzuală pentru amândoi.

A se păstra într-un loc uscat și rece, departe de lumina directă a soarelui. Utilizați în termen de trei luni de la deschidere. În timp ce este sigură să consumați, acesta nu este un aliment și trebuie păstrat în siguranță la îndemâna copiilor.

Livrarea se face într-un colet ambalat discret, fără vreo referire la conținutul lui. Timpul de livrare este de 1-2 zile prin curier rapid. Condițiile de retur le găsiți aici.

2 recenzii pentru Lubrifiant Durex Play Real Feel – 50ml

  1. :

    Singurul lubrifiant Durex pe baza de silicon, chiar e bun!

  2. :

    PERSISTA MULT MAI BINE DECAT CELE CLASICE DE 200ML PE BAZA DE APA.
    ATENTIE!! ACESTA E PE BAZA DE ULEI!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X